Rólunk

 
 
 
 

Rólunk képekben.


A szigorú, következetes munka eredménye, hogy a cégünk és a gyártástechnológiánk, raktárkészletünk folyamatosan fejlődik, és bővül, mindenféle reklám nélkül is, egyre több visszatérő ügyfelünk van. Kiemelt partnereink között vannak az energia-, a gyógyszer-, agrár-, élelmiszer,- az építőipar és a szolgáltatói szektor számos képviselője. Ugyanakkor külön hangsúlyt fektetünk a civil társadalom részéről felmerülő igények kielégítésére.

 
 

Értékek mentén

A minőség túlmutat a termékek minőségén. Folyamatos belső ellenőrzés alatt tartjuk szolgáltatásaink minőségét, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb kiszolgálást tudjuk garantálni. Végül, de nem utolsósorban, a minőség abban is tetten érhető, ahogyan folyamatos továbbképzésben részesülő munkatársaink törődnek vásárlóink igényeivel..
A KRISZED mobil Kft. célja az Ön elégedettsége és kényelme. Az a cél vezérel minket, hogy az Önnek legjobban megfelelő szolgáltatásokat kínáljuk. Az általunk kínált szolgáltatások széles körének közös vonása: a hatékonyság javítását segítik és csökkentik a hidraulika tömlők, egyéb ipari berendezések rendelési, gyártási költségeit.

Vállalatunk alapját a minőség, a szaktudás és az ügyfeleink kényelme jelenti. Kiterjedt és naprakész tudással rendelkezünk a hidraulika piac és az új csatorna tísztitás technológiák terén. Ez a szakértelem, amely vásárlóink igényeinek és kívánságainak alapos ismeretével egészül ki, egyik megkülönböztető ismérvünkké vált a hidraulika tömlők világában.

Valódi partnerség! A munkatársaink a nyitott és kihívásokkal teli közegben tartósan tanulnak egymástól, mivel hiszünk benne, hogy a jó és a kiváló közötti különbség a tapasztalatok megosztásának köszönhető.

Magas nyomáson dolgozunk....